top of page

En naturlig fargepalett

Jeg er glad i farger, og jeg er glad i alle de vakre fargene som vi har naturen. Så når vi skulle velge gulv ønsket vi oss et skikkelig tregulv som bare ble vakrere med årene.

Boen_diverse_bilder-7492-1

Når jeg skulle velge farger til huset ønsket jeg å tenke helhetlig i forhold til en fargepalett, og ønsket selvsagt å ta med gulv og andre interiørelementer når vi skulle finne stemningen til hjemmet vårt. Jeg ønsket selvsagt at fargene skulle harmonere, og også løfte rommet sitt estetiske utrykk.

I stuen har vi min farge Aimforhappiness blue. Den er malt på de to veggene vi ikke har vinduer, på vindus-veggene får vi sjøen inn i stua med de store vindusflatene. På den måten forsterker jeg naturen på utsiden, og har en fargepalett som fremhever naturen. Det samme er det på soverommet, fargen vi har der heter Aimforhappiness green, den er malt på de veggene som ikke har vinduer. I  vinduene ser vi vakre, grønne trær og sjø. Det samme ønske hadde vi også for gulvet, at det skulle løfte det estetiske utrykket, og harmonere med naturen på utsiden. Vi ønsket at gulvet skulle være en forlengelse av den vakre naturen vi har rundt hjemmet vårt. Et ønske vi virkelig har fått oppfylt.

stellas_rom_reflecton_copenhagen_crystals_speil-7441-1-22x30cm

Vi valgte likt gulv også på barnerommene.


Får at fargene skal få skinne, og komme til rette har vi valgt et gulv som vi synes forsterker fargenes naturlige elementer. Gulvet vårt fra Boen har en kald tone, som passer til de litt støvete, og dype fargene vi har i huset. De har samme tone, men en nydelig kontrast i metthet. Fargene gir en lunhet med sin dybde, mens gulvet gir en letthet og et tidløst uttrykk. Rommene virker også mye større med lange og brede gulvplanker.

Gulvet og fargene harmonerer og forsterker hverandre.

Boen_diverse_bilder-7486-1.jpg

Et gulv det er godt å tusle barbeint på.


Vi var aldri tvil om at vi ønsket oss et skikkelig tregulv. Selv om gulvet har en kald tone, så gir gulvet oss en varm og ekte følelse. Det er godt å tusle barbeint på, og vi er veldig glad for at vi har valgt dette gulvet i hele huset med de brede plankene sine gir de en fin flyt i huset.

Skille mellom ute og inne blir litt visket ut, og vi får en følelse av å være i ett med naturen. Dette var hele tiden målet mitt når vi skulle bygge, og fant denne vakre tomten.

Vi ønsket et gulv som var godt å gå på, tidløst og harmonisk med de andre elementene våre. Vi virkelig kjempe fornøyde, og jeg tror vi aldri kommer til å bytte gulv! Dette gulvet blir bare vakrere med tiden, slik som også naturen blir, så lenge vi er flinke til å ta vare på den, og verdsette den.

Ta en titt her for mer inspirasjon.

 Ha en god uke! 

// Jannicke

LagreLagre

3 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page