top of page

Good morning sunshine

unnamed-11

Når jeg våknet i går, tenkte jeg at dette blir en bra dag! Det blir jo sjelden som man tenker, og i går ble vel litt mer dramatisk enn jeg hadde ønsket. Uten å gå inn på detaljer så fikk jeg en hastetime på sykehuset med knøttet i magen. Jeg tror jeg aldri har vært mer engstelig! Heldigvis var alt i skjønneste orden, og vi fikk hilse på knøttet som hadde et sterkt bankende hjerte. Men vi fikk virkelig kjenne på hvor sterkt ønsket babyen er, og hvor takknemlige vi er for å nå vite at alt er i skjønneste orden.

Så i dag bestemte vi oss for å ta en veldig rolig dag. Jeg er sliten etter gårsdagen, og vi trengte å puste og bare være litt. Stella har hatt besøk av fetter Lukas, og Esben og jeg har fått unna litt små ting som har hengt over oss. Sola har skint så da måtte jeg knipse den vakre buketten jeg fikk av mine søstre og foreldre når vi kom hjem fra sykehuset i går. En av de vakreste blomsterbukettene jeg har sett! Tusen takk igjen. Jeg vet det er tidlig, men når det er mildvær og sol så begynner jeg med engang å håpe på en tidlig vår. Uansett er den ikke langt unna, og hvor deilig er ikke det?!

Fortsatt god helg! // Jannicke

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page