top of page

Granola

Jeg har lagt ut granola oppskrift på bloggen tidligere, men siden det var flere som spurte etter oppskriften på snapchat tidligere i dag, så tenkte jeg at jeg kunne dele den igjen. Når jeg lager granola så lager jeg den litt etter hva jeg har i skapet, så denne ble også litt annerledes enn den jeg har laget tidligere. Noe som jeg fast har i er smeltet smør, sirup, supernature Himalaya salt og  økologisk tranebærjuice.


Aimforhappiness Granola

Aimforhappiness Granola


2 dl valnøtter

1 dl mandler

1 dl paranøtter

2 dl glutenfri havregryn

1 dl gresskarfrø

0,5 dl linfrø

Ca 30 gr smør, bruk gjerne et ekte smør av kvernet fløte (laktose fri)

4 store ss mørk sirup

Litt himmalaya salt, kanskje 1 ts

1dl økologisk tranbær juice. (Det er mange som bruker eplejuice, men epler inneholder mye fruktose, så jeg bruker heller litt tranbær)

1  dl  rosiner

En håndfull med gojibær

6 svisker kuttet opp

Alt kuttes opp i ønsket størrelse. Smeltet smør, salt, tranebærjuice og sirup røres inn. Både juice og smør tar jeg på slump, men det trengs absolutt ikke mye av hver. Smak gjerne til hva du liker. Fordel det på et stekebrett med bakepapir. Stek på 160 grader i 40-50 min. Vend på granolaen noen ganger under stekingen. De siste 5-8 min steker jeg granolaen med litt åpen dør med en stekespade i mellom, slik at granolaen skal bli litt ekstra sprø.


Y U M

Y U M


1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page