top of page

Kunst & Husbygging

Noen ganger føles det som om livet er en eneste stor berg og dalbane. Og ofte føles det som om det er flere daler enn berg, men da kribler det selvsagt litt ekstra i magen når man er på vei opp berget. Nå som jeg er gravid er det kanskje ikke så mye som skal til for at jeg blir rørt, nå er det virkelig ekstra mye følelser!

Å dra på tomta nå gjør meg rørt! Alt går fortsatt etter tidsskjema, og om snaue to måneder flytter vi inn i nyhuset. Nå håper jeg bare knøttet holder seg inne magen til cirka termin, så vi rekker å flytte inn før hun kommer.

I dag hadde vi møte på tomta igjen, og det er så rart å tenke på at denne drømmen virkelig går i oppfyllelse.

unnamed-9

Jeg blir jo aldri lei av denne utsikten!


Blir jo også litt rørt over at innflyttingsdagen vi har fått i nyhuset er samme dato som mannen og jeg ble sammen, 16 år nå til sommeren, 11.juli.

unnamed-14

Disse vakre vasene kan du nå vinne på min Instagram – perfekt til vårbuketten.


Rørt blir jeg og av kunst! Det har jeg alltid gjort, og kanskje litt ekstra i dag. I dag ble nemlig mannen fotoesben kontaktet av en som likte bildene våre (Aimforart) så godt at hun ønsket å tilby oss en vernisage i hennes studio i Oslo. Blir rørt over at det finnes slike fantastiske mennesker som i tillegg setter pris på vår kunst. Takknemlig!

unnamed-3

Gleder meg til å fortelle mer om dette siden. Alt jeg kan si nå er at det blir utstilling i et veldig rått lokale i Oslo i nærmeste framtid, og vi gleder oss stort.

unnamed-11

Håper dere alle nyter våren, og alt det vakre som springer frem. Blir jo aldri så lite rørt av de vakre trærne og alle de fine blomstene som som springer frem nå også.

unnamed-8

Vakre blomster i etterlengtet sollys.


// Jannicke.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page