top of page

Min businessdrøm

Moodboard & Fargesetting for en kunde

Helt siden jeg studerte grafisk design, fra jeg studerte til å å bli stylist, foto og også fra tiden bak symaskinen på Esmod har jeg visst at liker å jobbe helhetlig med prosjekter, jeg liker å være med fra start til slutt. Jeg liker å være med å utvikle konsepter, ideutvikling, fra den kreative prosessen til sluttresultatet. Så hva er vel bedre enn å være sin egen sjef?! For meg er det i hvert fall løsningen, og som mange kanskje allerede vet satser jeg nå 100 % på mitt eget firma. Jeg er så heldig at jeg kan si at jeg har fått en pang-start! Takket være fornøyde kunders anbefaling har jeg mer enn nok å gjøre som interiørdesigner, og grafisk design oppdrag. Sistnevte har jeg et veldig spennende prosjekt jeg skal i gang med neste uke. Jeg er så heldig med å skal få være med å jobbe med merkevarebygging og grafisk profil for et helt nytt konsept i Oslo. Hvor gøy er ikke det?! Jeg gleder meg. Under kan dere se en liten sneak peak på hva jeg jobber med for denne kunden, men jeg skal dele mer underveis. Det er så gøy å få være med på starten av et prosjekt, noe som jeg får med dette prosjektet, og også på alle interiør prosjekter.

Merkevarebygging – Logodesign

Her om dagen la jeg meg i de sene nattestimer, for jeg hadde deadline på et stort interiørprosjekt. Når jeg la meg sa jeg til min samboer; “herregud, det er SÅ gøy å jobbe med det jeg gjør”. Så ja, jeg føler meg så utrolig heldig som får ta del i alle de prosjektene jeg gjør, og ikke minst all tilliten jeg får fra mine kunder. Så om noen av dere leser dette her; Tusen takk! En vesentlig faktor som gjør jobben min som interiørdesigner både mer gøy, inspirerende, og ikke minst mer effektiv er et 3D tegneprogram fra Sky Home. Dette programmet gjør det til en drøm for kundene å se for seg hvordan det blir før de faktisk flytter inn i sit nye hus, eller før de for eksempel renoverer hjemmet sitt. Det gir også muligheten til å perfeksjonere til fingerspissene, så man ikke får noen uhyggelige overraskelser om at kjøkkenet ikke ble helt som de ønsker kanskje. Absolutt alt blir tilpasset og visualisert, så du får et klart bilde av alle detaljene du måtte ønske. I praksis vil det si at jeg tegner inn huset, designer, fargesetter etc – så får de se hvordan det blir og har muligheten til å gjøre endringer i samråd med meg før selve forandringen starter. Jeg er så takknemlig for at jeg får være en av interiørdesigneren til Sky Home, og får jobbe med disse smarte og kreative menneskene! For et team. Som jeg fortale på min Instagram/@aimforhappiness her om dagen, kalenderen fyller seg fort opp nå mot jul, men for en som trives med mange baller i luften så har jeg fortsatt mulighet til noen prosjekter til, om du er rask. Jeg får forresten ofte spørsmål om jeg tar “små” jobber også, om jeg kan hjelpe til med enkelte rom i ditt hjem etc og det gjør jeg selvsagt. Ingen jobb er for liten, så ikke nøl med å ta kontakt om du trenger hjelp med interiørveiledning, interiørdesign, merkevarebygging og grafisk design – jeg er en person som får mer gjort når jeg har mye å gjøre!

På bildene under viser jeg et renoveringsprosjekt jeg jobber med nå. Her ser dere bilder av hvordan det er nå, og hvordan jeg ønsker at det skal bli etter at jeg har designet, fargesatt, møblerer, lyssetter hjemmet deres. Det er ekstra gøy når forandringene blir så store som på dette prosjektet. Dette er ikke sluttproduktet, men et første forslag for kunden. Dette gir kunden og meg som designer en trygghet på at vi havner der vi ønsker med sluttproduktet.

Swipe for å se før – og etter bilder.

Et annet prosjekt jeg har jobbet med er også et renoveringsprosjekt. Her har jeg jobbet med fargesetting og som interiørkonsulent. Jeg har fargesatt hele hjemmet, og laget en palett til hjemmet deres som passer med elementene, utsikten, møbler og ikke minst personene som bor der. På bildet under ser dere før – og etter bilder av badet.

Totalforandring av bad

På bildet under viser jeg litt av fargesettingen og stemningen jeg har ønsket å skape i dette hjemmet. Det viktigste for meg i dette hjemmet var å få frem den vakre utsikten til skogen på utsiden av de store vinduene. De er en aktiv familie, med to gutter og en hund, så hjemmet måtte også gi rom for dette. Jeg ønsker ikke å vise for mye da dere kanskje snart kan lese mer om dette hjemmet i et blad om en liten stund.

Naturen spilte en vesentlig rolle for fargepaletten jeg valgte.

På bildet under ser dere et prosjekt jeg jobber med i 3D. Jeg valgte å vise dere et oversiktsbilde da dere kan se hvor detaljert vi designere kan gjøre det for kunder. Og for at det skal være så enkelt som mulig for kundene er Sky total leverandør av alle varer. Det vil si at alt kommer når kunden ønsker, monteres og vi designere kommer kun inn på slutten for stylingen og putter siste finishen på hjemmet. Enkelt for kunden, og veldig effektivt og bra for alle parter.

Jeg er så stolt og glad for å være med i Sky Home teamet, og jeg er så glad for at mitt firma har fått en så god start. Jeg føler meg ekstremt heldig.

Jeg må jo også dele noen bilder av forandringene fra hjemmet vårt også som er et lite sideprosjekt til alt det andre vi holder på med. Men for en som er så glad i farger som meg selv, så må jo det skje litt forandringer med jevne mellomrom. Så i stuen og i trapperommet har vi nå malt med årets farge Brave Ground fra Nordjø maling. Jeg elsker den nye uttrykket, hva synes du?

Et varmere utrykk for den mørke tiden vi går inn.

God helg!

Jeg håper dere synes det har vært hyggelig med et lite innblikk i min nye arbeidshverdag, jeg trives i hvert fall godt med alle mine kreative prosjekter. Ta kontakt om du skulle trenge min ekspertise, eller om du bare har noen spørsmål jeg kan hjelpe deg med! Ønsker dere alle en nydelig helg,

// Jannicke

44 visninger0 kommentarer
bottom of page