top of page

Mine 7 tips for å forlenge sommeren og utesesongen.

#i samarbeid med Eva Solo

eva_solo_frokost_kaffe_takterrassen_august_2018-4709-1

M o r g e n s t u n d


I år har virkelig sommeren vært aktiv med både mye jobb og mange prosjekter her hjemme. Da hjelper det stort at vi føler at vi bor i et feriehus året rundt!

Så vi skal forlenge sommeren, og nyte alt vi har fått gjort denne sommeren. 

Lørdagen startet vi dagen med en lang frokost/brunch i drivhuset vårt. Helgene er perfekt for frokost på takterrassen vår som vi endelig kan si er ferdig. Vi har malt, satt opp drivhus, plantet og møblert – og vi er så fornøyde med resultatet! Vi fyrte opp grillen, og grillet grønnsaker på grillen til frokosten. Det er få ting som smaker så godt som grillede grønnsaker synes jeg, et perfekt tilbehør til all slags mat.

1. Så mitt første råd for å forlenge sommeren er å forlenge grillsesongen. Vi er så fornøyde med vår nye grill fra Eva Solo, og synes nesten alt smaker ekstra godt etter en runde på grillen.

eva_solo_frokost_kaffe_takterrassen_august_2018-4674-1.jpg

Jeg elsker de nye glassene våre fra Eva Solo.


Jeg er veldig fornøyd med miljøet vi har klart å skape på takterrassen.

Det er mange som sier at de føler de er i sydligere strøk når de er på besøk på takterrassen, og det føler jo egentlig vi også. Og det er det som er så fint nå med sensommeren. Så mitt andre tips er:

2. Lag et hyggelig utemiljø med varme tepper, pledd, lys og lykter. Og har du muligheten til det, ha et område i le for vind og vær. Vi er superfornøyd med drivhuset vårt. Den forlenger virkelig sommeren og utesesongen for oss! Vi har også en terrasse med takoverbygg som blir flittig brukt.

eva_solo_familiebilde_åpen_grill-3050-5.jpg

Forleng grillseongen


3. Ha måltidene i frisk luft, også hverdagsmiddagen. Vi har sittet i drivhuset vårt før jobb, SFO – og barnehage levering klokken 6.30 om morgningen. Det krever jo ikke noe mer fra oss, og vi får en god start på dagen. Så ta morgenkaffen ute, grill middagen ute eller ta med deg suppetallerken ut!

4. Planter, planter og planter! Ikke glem plantene selv om solen ikke skinner hver dag, la blomstene skinne. Pass litt ekstra på de, og sett de i ly om det blir mye nedbør.

eva_solo_frokost_kaffe_takterrassen_august_2018-4693-1

5. Vær ingen hindring! Er været litt mer ruskete, ingen hindring. I dag for eksempel har vi invitert noen venner på vafler, og rørte norske jordbær! Det regner ute, men vi skal sitte i drivhuset og nyte søndagen sammen. De norske jordbærene som ble rørt tidligere i sommer forlenger også smaken av sommer.

eva_solo_frokost_kaffe_takterrassen_august_2018-4685-1

Forleng sommeren med å ha måltidene ute.


6. Bruk farger! Sommeren er en av de mest fargerike sesongene, så forleng sommeren med fargebruken. Det er masse vakre farger på blomstene, fargerike puter, fargerik mat, interiør og maling!

7. Mitt siste tips er å hente inspirasjon hos dyktige interiørbloggere, bare se på disse flinke damene: Maren Baxter, Modernestilblogg og ikke minst sjekk Instagram der du blant annet finner flinke @holstedhanne. De tre jeg nevner her er både kreative og talentfulle, og ikke minst flinke til å dele og oppdatere jevnlig!

Så jeg håper dette kunne være noen god tips til hvordan du enkelt både kan forlenge sommeren og utesesongen.

eva_solo_frokost_kaffe_takterrassen_august_2018-4721-1

Ha en god søndag videre, håper den nytes ute!

// Jannicke.

7 visninger0 kommentarer
bottom of page