top of page

Nominert til Vixen blogg awards

Sist uke fikk jeg en veldig overraskende og hyggelig nyhet, jeg er nominert til Vixen Bloggawards! Jeg er nominert som ÅRETS INFLUENCER/INTERIØR.

2017 har vært et veldig spennende år, og etter endt mammapermisjon fikk jeg virkelig en pangstart nå i sommer. Det har vært mye ulike oppdrag, men alle er kreative og inneholder selvsagt interiør, foto og design. Så når jeg nå fikk vite at jeg var en av de nominerte, og at flere har nominert lille meg, så er det en veldig fin takk for innsatsen.

Så tusen takk til dere som har nominert, jeg håper jeg kan inspirere dere videre!

Vixen bloggawards

Håper der vil være med å stemme meg helt frem til finalen, det hadde vært utrolig gøy og ikke minst nervepirrende! Du kan nominere her.

interiørfoto_portrett_jannicke_fotoesben_esben-5994_sq

Ha en god uke videre!

// Jannicke.

LagreLagreLagreLagre

13 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page