top of page

Norsk sommer

Denne smoothien smaker litt som norsk sommer! Den gjør i hvert fall det for meg. Den er en god miks av to mine norske favorittbær, nemlig bringebær og jordbær. Den er søtet til med lønnesirup, og inneholder også blant annet gode og nyttige ingredienser som aktivert byggkorn, chiafrø, lecithin og masse godt som topping. Blant annet granateple.

Jeg elsker jo smoothier, og på sommeren er synes jeg smoothie skåler med masse forskjellige toppinger er magisk godt. Gleder meg til de norske blåbærene kommer. De pleier jeg å mose forsiktig med en gaffel med et par dråper stevia, eller kokosblomstsukker og røre inn på toppen – smaker helt fantastisk godt!

unnamed-23

En skål med smak av sommer – En kopp frossene jordbær, gjerne søte norske jordbær. – En frossen økologisk banan. – 1 ss Supernature lecithin. – 1 ss Supernature aktivert byggkorn. – En neve med norske bringebær, ikke frossen. – 150 ml kokosmelk. Her må du teste deg fram etter hvor tykk du ønsker smoothien. – 1 ss chiafrø. -2 ss med lønnesirup. – 1 ss hempfrø. – 4-6 ss med yoghurt. Jeg brukte gresk yoghurt denne gangen. – 1 ss med kokosfett.

Topping: – Mandler – Granateple – Bringebær rørt i kokosblomstsukker. – Banan – Chiafrø.

Denne smoothien er skikkelig næringsrik, gir mye og langvarig energi og holder deg mett lenge.

Håper dere tester den ut, og kom gjerne med tilbakemelding!

// Jannicke

0 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page