top of page

Ren Lykke

lykke_produkter_stranden_april_2017-3844-3844

Jeg er så heldig at jeg har fått testet Lykke by Julie sine produkter. Jeg har alltid vært opptatt av av hva jeg putter i kroppen, og i de siste årene har jeg også vært nøye med hva jeg påfører huden. Så de helt rene produktene til Lykke er helt i min gate. Jeg elsker at hun bruker elementer fra norsk natur i sine produkter. Bare tenk på hvilken gullgruve norsk natur egentlig er. Alle ingrediensene er hentet fra blomster og planter.

Jeg har også lyst til å være et godt og naturlig forbilde for mine to døtre. Jeg har lyst til at de skal kunne se på mine smilerynker som noe vakkert, for det minner dem om alle de morsomme stundene vi har hatt sammen. Jeg ønsker ikke at de skal se meg skjule det som er naturlig. Det er fint med naturlige ingredienser som gir huden det den trenger, så jeg kan for eksempel kan se litt mindre trøtt ut enn det jeg faktisk er som småbarnsmamma, det er alltid en fordel.


Jeg liker også veldig godt å bruke olje på huden min. En olje som funker som et serum, og som ansiktskrem i ett. Oljene har også vakre navn som “Glød” og “Skåne”. Men dere kan lese mer om oljene selv her!  Lykke sin leppomade heter “Kyss” som virkelig har blitt en stor favoritt som jeg må ha med meg overalt hvor jeg går nå. Noe som er ekstra fint med rene og økologiske produkter, er at de også trygt kan brukes på barn. Stella har fått testet denne når hun har hatt tørre lepper, og den funker supert! Den inneholder blant annet avokado olje som som er fint nå på våren da det beskytter mot uv-stråler. Dette produktet vant også  “Årets grønne/øko produkt” i Costume og Stella sin skjønnhetskåring i 2017, og jeg skjønner godt hvorfor. Dette er også min nye favoritt!

Jeg synes det er veldig gøy å være med på å heie frem norske bedrifter/grundere som tørr å satse! Alt jeg skriver om her på bloggen, eller i sosiale medier er ting/produkter jeg ønsker å framsnakke. Det er ting jeg har tro på, og ikke minst heier på. Det må være i tråd med min profil, i tråd med  “aimforhappiness”. Må jo si at navnet Lykke klinger fint med navnet på min blogg 😉 Jeg ønsker at bloggen skal inspirere lesere, og ikke minst dele hva jeg finner på min vei, lykkelige funn jeg vil dele med dere, som Lykke by Julie.


Ha en strålende helg!

// Jannicke.

7 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page