top of page

Ren Lykke

#ad

lykke_produkter_stranden_april_2017-3844-3844

Jeg er så heldig at jeg har fått testet Lykke by Julie sine produkter. Jeg har alltid vært opptatt av av hva jeg putter i kroppen, og i de siste årene har jeg også vært nøye med hva jeg påfører huden. Så de helt rene produktene til Lykke er helt i min gate. Jeg elsker at hun bruker elementer fra norsk natur i sine produkter. Bare tenk på hvilken gullgruve norsk natur egentlig er. Alle ingrediensene er hentet fra blomster og planter.

Jeg har også lyst til å være et godt og naturlig forbilde for mine to døtre. Jeg har lyst til at de skal kunne se på mine smilerynker som noe vakkert, for det minner dem om alle de morsomme stundene vi har hatt sammen. Jeg ønsker ikke at de skal se meg skjule det som er naturlig. Det er fint med naturlige ingredienser som gir huden det den trenger, så jeg kan for eksempel kan se litt mindre trøtt ut enn det jeg faktisk er som småbarnsmamma, det er alltid en fordel.


lykke_produkter_stranden_april_2017-3838-3838

Jeg synes det er veldig gøy å være med på å heie frem norske bedrifter/grundere som tørr å satse! Alt jeg skriver om her på bloggen, eller i sosiale medier er ting/produkter jeg ønsker å framsnakke. Det er ting jeg har tro på, og ikke minst heier på. Det må være i tråd med min profil, i tråd med  “aimforhappiness”. Må jo si at navnet Lykke klinger fint med navnet på min blogg 😉 Jeg ønsker at bloggen skal inspirere lesere, og ikke minst dele hva jeg finner på min vei, lykkelige funn jeg vil dele med dere, som Lykke by Julie.


lykke_produkter_stranden_april_2017-3857-3857

Foto: @fotoesben og @aimforhappiness

// Jannicke.

6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page