top of page

Sommer i september

Er det noe jeg har gledet meg skikkelig til så er det høsten, spesielt denne høsten. Nå har jeg permisjon, og vi har flyttet inn i huset vårt. Høsten er min favoritt årstid. Og nå som det nesten er sommer i september, så er høsten ekstra magisk. For luften er uansett høstlig og frisk, solen varmer, naturen begynner å bli ekstra fargerik, og det ekstra hyggelig med mørke kvelder inne med tente lys.

unnamed

Morgensol


 Vi har jo hatt en sommer litt utenom det vanlige for oss, og det har blitt lite strandliv og bading på oss. Men det tar vi igjen nå! Mannen koste seg på stranden like ved her vi bor når jeg hadde noen venninner på lunsj i går, og i dag var jentene og jeg med søster Marianne og hennes gjeng på strandtur. Nå som vi bor så nærme stranda blir det nok mange fine strandturer utover høsten.

unnamed-1

Vuggestund


På terrassen utenfor stuen har vi nå fått hengt opp en vugge til Embla. Dette er min nye favorittplass. Det er så deilig å nyte en rolig stund når hun sover godt i vuggen sin. Praktisk med tak over også, så hun kan sove ute uansett vær. Vi koser oss på takterrassen også, med dette er den terrassen som blir brukt mest.

Gangen vår har jeg ikke vist så mye av, og det har tatt litt tid å komme i orden med alt der, men nå begynner det å komme seg. Vi har valgt mye skap og garderobeløsninger fra IKEA, og er kjempe fornøyd med det. De er flinke med gode løsninger som er er veldige praktiske, som heller ikke går utover god design. På bildet under ser dere et klesstativ fra Hay der vi henger jakkene vi bruker mest i hverdagen.

unnamed-2

Good morning sunshine!


En annen favorittplass jeg har er denne sofakroken på bildet under. Perfekt krok for en god film. Fra denne delen av stuen ser vi også den fine utsikten fra de store vinduene. På kveldene er det så fint å se alle lysene i Oslo blinke. Jeg gleder meg til mange fine høstkvelder i denne kroken, og ikke minst i vårt nye hus.

unnamed-3

Ha en nydelig høst.

// Jannicke.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page