top of page

Sommer i strandhuset vårt

#delvis sponset


God søndag!

For noen herlige dager vi har hatt her nå på østlandet. Sommeren kom endelig, og vi har nærmest bodd på takterrassen vår, og har virkelig fått kjent på hvor deilig det er at vi bor så nærme sjøen. Jeg elsker å holde på med urtene og grønnsakene mine i drivhuset mitt fra Tilboligen på takterrassen, og det er ganske så tilfredstillende å kunne spise av det vi har dyrket selv. Spesielt gøy er det for eldstefrøkna Stella også, og jeg tenker at det er nyttig lærdom. Så, og se det gro!


Dette er jo vår første sommer i nyhuset, og det dukker opp favorittsysler etter hvert som vi bor oss inn. Noe som vi ikke ante når vi flyttet inn var at vi hører båtene på sjøen så godt fra huset. Vi bor i et ganske rolig område, med så og si ingen biltrafikk, så det er ganske magisk å nyte morgenkaffen på takterrassen og høre på båtlivet på sjøen. Vi må fortsatt klype oss selv litt i armen for å ta det hele innover oss.

Nå har jeg plantet og ordnet på alle terrasseuteområdene våre, men hagen står igjen. Men det er som jeg sa til noen venner som var på besøk i helgen, nå bor vi jo her, og det er jo litt gøy å kunne forme uteområdet helt sånn vi vil selv, og jeg vil gjerne bruke litt tid på det. Likevel så har jeg sendt inn søknad til Hagetid, det hadde vært helt magisk om deres grønne fingre kunne utført litt magi her. De er så dyktige! Uavhengig av hva det blir til, så skal vi ha peoner i hagen! Bare se på disse som vi har i stuen nå, er de ikke vakre?! Det jeg liker så godt med peoner er forandring fra knopp til full blomstring, de har så lang og vakker blomstring.

stue_peoner_sofabord_lys-6397_20x20cm_sq

Nå skal jeg ut å få jord under neglene igjen, flere krukker skal plantes! Ha en fortsatt god søndag.

// Jannicke.

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page