top of page

Super smoothie ice cream

Jeg lovet i går på instagram at jeg skulle dele et par oppskrifter på smoothie is. Jeg elsker jo smoothie, og en sunnere is på varmere dager er jo ikke å forakte. Det er også en fin måte å ta vare på smoothie rester, samt fint for de minste. Her i huset blir det i hvertfall mye is på frøkna i løpet av sommeren, og det er fint å kunne veksle med en litt sunnere variant innimellom. Den som ble Stella sin favoritt er den med både bringebær, jordbær og blåbær – den rosa! Blåbærene tok jeg i etter at smoothien var ferdig, og før jeg helte den over i formene. Det er selvplukkede blåbær fra de norske skoger. Finnes det noe bedre?


Sommerskål


Vaniljeis med norske jordbær 150 ml kokosmelk 3 ss vanilje gresk yoghurt 3 ss gresk yoghurt 1/2 ts rå vanilje 1 ss supernature Lecithin 1 ss supernature erteprotein 1 frossen banan.


Stella med sin favoritt

Stella med sin favoritt


Skogsbær is 150 ml kokosmelk 3 ss vanilje gresk yoghurt 3 sp gresk yoghurt 1 frossen banan 5 store norske jordbær 1 liten kopp med frossene bringebær 1 toppet ss med Lechitin 1 ss med supernature erteprotein

I den hvite smoothien brukte jeg en silikon muffinsform, og skar et hull til ispinnen.


Innlegget er ikke sponset.

// Jannicke

0 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page