top of page

Take care of yourself

Nå som høsten er her for fult synes jeg det er godt og ikke minst viktig og ta ekstra godt vare på meg selv, og min lille familie. Denne smoothien jeg deler med dere nå, er ganske så lik tidligere smoothie jeg har delt, men jeg har i litt ekstra som er godt for å holde seg frisk.

 – 200 ml mandelmelk/eller kokosmelk – 4 ss gresk yogurt – 3 ss laktosefri vanilje yogurt – 1/2 ts rå vaniljepulver – 2 ts Lechitin – 1 ts nypepulver – 1 liten økologisk banan – 5 frossene jordbær – 1 liten kopp frossene bringebær – 1 neve mynte – 1 ts mynte, pluss litt strøs på toppen


Bipollen

Bipollen er et B-vitamin kompleks med B1, B2, B3, B5, B6 og B12 samt folsyre. Bipollen er også supert etter trening da den er svært rik på proteiner. Mynte er veldig bra for magen, og virker beroligende. Mynte inneholder en rekke vitaminer, som vitamin C og A.

Jeg deler nå tips på snap både på mandager og fredager. Så kanskje jeg kan gi dere en god start på uken, og en bra avslutning før helgen..;) Håper dere setter pris på det, og kom gjerne med tilbakemeldinger.

Snap: Aimforhappiness

Ha en fin kveld videre!

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page