top of page

Tid for vekst

Våren er tid for vekst, og det er ingen tvil om at nå skjer det mye hos oss om dagen. I helgen gikk min venninne og jeg en skogstur med våre døtre, og det var virkelig helt fantastisk i skogen nå. Helt tett i tett med både hvitveis og blåveis. Så da måtte vi selvsagt plukke med oss litt hjem, og det blir så fint med små buketter av blåveis og hvitveis rundt om i huset.

unnamed

I det nye huset vi bygger skjer det også ganske mye nå. Vi hadde møte med rørlegger, elektriker og byggeleder på fredagen som var, og alt av det innvendige planlegges til den minste detalj nå. Takterrassen begynner å ta form, terrassen på siden med tak over er snart helt ferdig, og platting delvis rundt huset, og foran fotostudioet så vi lett kan flytte fotoshoot ut. Det blir en utrolig spennende tid nå, utover våren og sommeren. Vi gleder oss sånn!

unnamed-5

Dette bildet symboliserer starten på prosessen. Byggingen er i gang. Dette er tatt i februar.


unnamed-3

Det er litt sprøtt å være gravid og bygge hus samtidig. Dette bildet har flinke mannen tatt, @fotoesben. Rart å tenke på at begge våre jenter er med på dette bildet.


Det jeg er mest spent på er å få montert opp kjøkkenet i nyhuset, og om det blir så fint som jeg har forestilt meg, og alle flisene vi har valgt. Vi har også valgt listefritt, noe jeg er ganske så sikker på blir kjempe fint! Vi har vindu på begge badene, og jeg tror det blir ganske så fint å få flisene ut i vinduskarmene.

unnamed-6

I dag har jeg forresten testet noe helt nytt! Jeg er jo veldig glad i foto, og kanskje ikke så glad i film, eller det vil si film med meg selv. Jeg blir så kritisk til min egen stemme, og på film er det vanskelig for meg som er perfeksjonist og få perfeksjonert alt helt. Jeg liker jo at det perfekte bildet forteller de som ser det en liten historie, med film blir det jo litt mer impulsivt, men uansett nå er vi i gang! Med vi så mener jeg Esben og jeg. I dag hadde han tid, så jeg må si jeg er ekstremt heldig med det, jeg slipper og knote med dette selv. Så i kveld skal vi sette den sammen med musikk og tekst, så får vi se hva det blir tilslutt. Forhåpentligvis så deler jeg den i morgen her og på youtube. Målet med filmene er jo at det skal bli enklere for dere å teste ut disse smoothiene. Håper dere liker det!

Det kanskje ikke så mange vet er at Esben og jeg gjerne tar på oss oppdrag sammen i team. Vi har mange planer og ideer for fremtiden, med konsepter og oppdrag vi kan gjøre for kunder. Jeg må jo si selv at vi er et ganske så bra team sammen, med vår utdannelse og bakgrunn. Han er jo fotograf, og meg selv som grafisk designer og stylist. Vi får også eget fotostudio i nyhuset, noe som blir gull for flere av kundene hans. Sjekk gjerne nettsiden til Esben, der skal også våre tjenester som vi gjør sammen fremover komme opp snart.

Selv om alt vi gjør er kreativt og gøy, så må jeg ærlig innrømme at det er litt av en prøvelse også. Vi bygger hus, jeg er gravid, Esben jobber fulltid freelance.., og den tryggheten vi hadde før der vi begge jobbet i faste jobber i reklamebransjen er ikke tilstede lenger. Vi har jo selv valgt noe av dette, men det er også ting vi rett og slett bare tatt en rå sjanse på også, og det at vi hele tiden må jobbe for at dette skal gå, er både ganske så utfordrende, men også veldig gøy!

unnamed-4

Følg meg gjerne på snap for bak kamera video, og mye snap fra husbyggingen. Aimforhappiness på IG, Fb og snap.


Håper dere nyter våren!

// Jannicke.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page