top of page

Visuell historiefortelling

I dag har Esben og jeg hatt fotoshoot for @klar, og jeg er virkelig så glad i jobben min! Jeg føler meg skikkelig heldig, som har en så kreativ, variert og morsom jobb. Jeg liker veldig godt å jobbe med Esben. Vi er så samkjørte, og vet hva som skal til for å få til et bra bilde. Selv om Esben nå begynner fast i et reklamebyrå, så håper jeg at vi fortsatt får tid til enkelte samarbeidsprosjekter sammen.

IMG_5953

Noe annet jeg synes er skikkelig gøy er at flere kontakter oss nå for å bruke huset vårt som location. Enda morsommere er det jo selvsagt når det er som i dag. Huset er location, Esben gjør foto og jeg gjør stylingen.

IMG_5957

For en som er så glad i tradisjoner og hverdagsrutiner som meg selv, så er det kanskje rart at jeg setter så pris på så varierende arbeidshverdag. Men det er nettopp det, når du jobber kreativt så er i hvert fall jeg avhengig av variasjon for å få en kreativ flyt. En dag er jeg på boligstyling, en annen dag jobber jeg en hel dag med fargesetting, foto og styling  en annen dag, sosiale medier neste dag, design, og ja, listen kunne fortsatt videre. Det er det jeg liker! Ingen dager er like, og jeg får flust av spennende utfordringer.

Det beste med det hele er at alt handler om visuell historiefortelling. Uten at jeg nødvendigvis har hatt dette som mål, er det alltid dette jeg har hatt lyst til å drive med. Jeg vil være med å dele de ekte og gode historiene.

PS: Har du ikke hørt om klar ennå kanskje? Det er ikke så rart, for det er et ganske så nytt produkt som lanseres i disse dager. Dette er produkter som vil gjøre en forskjell,  er miljøvennlige og tar vare på planeten vår. Dette er produkter med en tanke bak, og det liker jeg. De lukter himmelsk, og når de i tillegg da har lekker design er produktene lette å like!

Ha en god helg videre!

// Jannicke.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page