top of page

Aimforhappiness Spring

// Bloggposten inneholder noen sponsende produkter, men er ikke skrevet i samarbeid ned noen aktører //

Mitt nye hjemmekontor

Jeg tenkte at mitt nye kontor fortjente litt spalteplass på nettsiden. Så om du har lyst til å lese om valgene jeg har tatt, min nyeste farge og inspirasjonen til valgene så er det bare å lese videre.


Først så kan jeg fortelle litt om fargen som jeg har laget i samarbeid med Nordsjø maling. Jeg ønsket en lett, dus og lys grønnfarge som ga meg en herlig vår følelse. Jeg har jo allerede fargen Aimforhappiness Balance som er litt dypere og mørkere, og med mer blå i seg, men med min nye farge Aimforhappiness Spring så ønsket jeg altså en lettere variant. Jeg er allerede veldig glad i denne fargen min, og jeg elsker at den supplerer så fint til både duse pastellfarger, og også sterke farger som knall orange. Med en slik farge blir det som det er vår - og sommer på kontoret hele året. Som en blomstereng!

Aimforhappiness Spring / sponset maling

Teppet fra Layered har nå endelig kommet til sin rett på kontoret. Dette er faktisk tredje stedet vi har testet teppe, og her kom det virkelig til sin fulle rett. Teppet har virkelig passet inn de andre stedene altså, (det er jo så vakkert), men det passet best inn her. Jeg har også hatt den grønnfargen som er i teppe i hodet når jeg lagde den nye fargen. Jeg har ønsket klassiske elementer inn på kontoret som skal vare i lang tid. Skrivebordet er i den vakreste grønne marmoren, bordlampen Matin fra Hay er i hvit og messing. Gule elementer, duse rosa toner, masse planter, string-hyller og skap for å nevne noe av det jeg har valgt inn på kontoret mitt. Det er også mange gamle skatter her, som jeg har tatt vare på i lang tid som endelig får skinne her på kontoret. Blant annet mine pastell mocca kopper som jeg har arvet av mine besteforeldre. Nå venter jeg bare på en kaffemaskin, så skal jeg servere kaffe til gjestene mine under møte på kontoret. Når vi kan det igjen da, og ikke alt er digitalt.

Kontordetaljer

Her finner jeg inspirasjon til arbeidsdagen

For meg er det en drøm å nå kunne starte arbeidsdagen på kontoret her. Jeg vurderer noen små endringer, men det får vente litt, for nå skal jeg bare nyte å ha et ferdig kontor. // Ha en fin kveld!

Jannicke

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page