top of page

Et innblikk bak fasaden

tulipaner_stue_interiør_kjøkken_sofa_sofabord_oslo_lampe-7385-2-2

Gullfjæren Interiør Awards


I går ble arrangementet Gullfjæren Interiør Awards holdt på Hotel Continental i Oslo. Damene bak profilene Franciskas vakre verden og Inspirasjonsguiden sto bak den flotte prisutdelingen og arrangementet, og det var virkelig stor stas å få være med på festen!

Det var en kveld for faglig input og inspirerende foredrag, flott borddekking av kreative og dyktige Anette Willemine, skravling med gode kollegaer og andre Instagrammere med stor lidenskapelig for interiør.

Det som jeg liker ekstra godt med et slikt arrangement er at gir et fint innblikk bak “fasaden” vi alle er en del av. Vi alle har jo en slags fasade på Instagram, og på sosiale medier generelt. Da er det fint å få et blikk opp av skjermen, og få muligheten til hylle hverandre. Jeg var selv ikke finalist denne kvelden, men jeg koste meg virkelig så med å høre på begrunnelsen til finaleplassene, og ikke minst vinnerne sin takknemlighet når de vant prisene. Vi alle vet jo hvor mye jobb det er bak en Instagram profil. Det var rett slett rørende å høre hvor rørt og takknemlige alle prisvinnerne ble, – det er virkelig liten tvil om at det er stort med en slik utmerkelse! Jeg har alltid ment at det er mer en nok plass til oss alle, og at ingen spisse albuer er nødvendig. Vi alle kommer langt med  en god dose ydmykhet, genuinitet, faglig lidenskap og ikke minst  vår egen unikhet.

Mitt råd om du har lyst på et publikum, og du mener at du har noe genuint å dele, vær tro med din egen unike stil. Vi alle trenger absolutt ikke alle å være like, og godt er det tenker jeg! For meg handler inspirasjon om å finne elementer du liker, og gjøre de om til noe annet som får ditt estetiske hjerte til å banke. Jeg tenker at kanskje flere bør tørre å skille seg ut, finne sin egenart og være tro mot den.

Jeg er glad i farger og kontraster, og min stil er kanskje skandinavisk med en eksentrisk tvist..? Det er uansett ikke nøye å definere hver og en av oss, men heller å gi rom til oss alle. Noe jeg virkelig synes Gullfjæren har gjort med sitt flotte arrangement.

Vi trenger ingen spisse albuer, men ydmykhet, genuinitet og skikkelig heiarop for hverandre!

Gårsdagens gjeveste pris var uten tvil, Årets Gullfjær. Det er virkelig ingen jeg synes fortjener den mer enn Katrine bak profilene @Hvitelinjer og @White.interior – og jeg ble så glad når hun vant! Alle de andre finalistene var selvsagt verdige vinnere, som jeg virkelig hadde unt prisen, men jeg må si at jeg heiet litt ekstra på Kathrine denne gangen. Katrine og jeg  “hang” litt sammen på eventet i går, og det var virkelig ikke få som kom bort til henne og personlig takket Katrine for å ha løftet deres profiler opp og frem. Hun gjør det av godhet, og fremsnakker både store og små profiler. Så prisen var virkelig fortjent! Gratulerer så mye igjen Katrine, og til alle dere andre som både fikk pris, og var finalister!

Dere er råe alle sammen på hver deres unike måte.

tulipaner_stue_interiør_kjøkken_sofa_sofabord_oslo_lampe-7377-1_red_20x30cm

Alltid godt å komme hjem til sofakroken min, men en god bok og en stor kaffekopp. Fargen på veggen er Aimforhappiness Blue, og bildet på veggen er fra Aimforart.com


Ha en god søndagskveld da dere!

// Jannicke.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page