top of page

Kjøkkendrøm

I går så jeg igjennom gamle innlegg på bloggen, da dette bildet dukket opp.

kjøkken_inspo_unnamed

Mitt inspirasjonsbilde


Dette bildet var altså mitt inspirasjonsbilde for hvordan mitt drømmekjøkken skulle være. Det jeg ble inspirert av var det fine vindu med de vakre fargene fra trærne på utsiden som ble som et vakkert maleri på kjøkkenet. Jeg ønsket et kjøkken jeg kunne dagdrømme fra, og bli inspirert av naturen på utsiden. I hovedtrekk ønsket jeg et kjøkken som var luftig, og  store vinduer så vi kunne se naturen skifte farger etter sesongene.

Store vinduer som tar naturen inn har vi gjennomgående hele huset, og det er det jeg absolutt er aller mest fornøyd med. Vakre trær som skifter farger på utsiden, og ikke minst sjøen som vi ser fra alle rom. Det gir en herlig ro. En venninne av meg sier hver gang hun er her, om hun hadde bodd her, hadde hun ikke ville beveget seg ut av huset! Noe som er veldig hyggelig, spesielt siden vi begge jobber mye hjemmefra. Vi trenger et hjem som inspirerer oss i hverdagen.

Det som er litt gøy med å ha en blogg, er at slike påminnelser kan dukke opp igjen. Gøy å se hva jeg drømte om, og hvordan det har blitt.

Her kan dere se hvordan det har blitt:

0

Mitt drømmekjøkken


Dette bildet ble tatt i går når solen skinte, og det var speilblankt på sjøen. Jeg gleder meg til å se hvordan det blir utover våren og sommeren. Vi flyttet jo inn på sensommeren, og fikk mest se vakre høsten, så gleder oss til vår første vår og sommer i nyhuset.

Ha en god søndag alle sammen!

// Jannicke.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page