top of page

La oss samle oss rundt et godt måltid

IMG-1249

Familietid i hverdagene


Tidsklemma. Er det er ord jeg er lei, så er det nettopp ordet tidsklemma, men like fult sitter jeg støtt og stadig fast i den. Er det en ting som jeg virkelig setter pris på i en hektisk hverdag er middagen når vi alle sitter samlet rundt bordet og prater om dagen som har vært. Det skal litt til for å få til dette, men med Godt Levert på døra på søndager gjør det hverdagen så mye enklere. Det er jo ikke bare bare å komme på kreative middager hver dag heller, men det løses lett med Godt Levert og deres oppskriftshefte. Vi har prøvd flere varianter, og alt går kjapt og greit, selv om du ikke skulle velge Hurtigkassen.

Jeg er glad i god mat, og er kanskje over gjennomsnittet interessert i god mat og ikke minst gode råvarer. Så jeg må si jeg ble positivt overrasket når vi åpnet vår første matkasse fra Godt Levert. Gode smaker og gode råvarer. Barna er fornøyde, jeg er fornøyd og mannen i huset er især fornøyd med at han også kan bidra over kasserollene med å lage god mat. Alle menyene er veldig enkle og greie, men heldigvis veldig smakfulle.

I dag har vi kjapt og enkelt laget Chili Con Carne, og en slik gryterett passer hele familien. Så vi tente lys, nøyt en god gryterett og snakket om dagen, og hva vi gledet oss til resten av uken.

Jeg er så heldig at jeg nå får dele en kode med dere som gjør at dere får 20% på de tre første bestillingen deres, koden er aimforhappiness3x20 – Tilbudet gjelder alle matkassene.

IMG-1247

God middag! 


// Jannicke.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page