top of page

Let the laughter in

Inneholder sponsede produkter

laughter_astronaut_mus_unicorn_iittala_-8549-1_lyse_skygger_20x30cm

Jeg synes interiør skal være gøy!

Morsomme interiørelementer er alltid noe jeg ser etter. De minner meg, og vi som bor her om å ikke ta livet for seriøst. De får oss til å smile, og det er jo alltid bra.

Vi har flere slike elementer rundt om i huset, og vårt nyeste tilskudd er en enhjørning som er laget av metall fra Hoagard. Jeg digger den, og jeg kan trygt si at den ble populær hos jentene mine også. “Kult Mamma, en enhjørning i stua vår!”

Det er er gøy med elementer som bryter opp litt og overrasker. Slike elementer må jeg egentlig ha over alt i huset, det trenger ikke å være så store og voldsomme, det kan for eksempel bare være en knallfarge på en vase, men noe som bryter opp litt liker jeg. Det skaper en spenning og dynamikk, og får deg kanskje til å smile  litt. For min del er design også humor, og humor er en viktig del av interiøret.

Mange av mine favoritt-designere er fra land som for eksempel Italia (Seletti) og Spania med Jonathan Adler. Dette er bare to eksempler, men de er gode på nettopp dette. Kanskje de er bedre å vise følelser i designet? Etter min mening er nordmenn litt for høytidlige og seriøse.  En av mine favoritt nettbutikker er Rockettstgeorge, de har mange finurlige ting som jeg elske. Dessverre er det ganske dyrt å handle derfra på grunn av toll, men vi har gode butikker som Milla Boutique på Aker Brygge som også tar inn ting som ikke absolutt alle andre har, men vi trenger fler synes jeg. Luck på grunerløkka er et annet godt eksempel, en skikkelig konsept butikk med mye morsomt.

Elementet humor er spesielt viktig for meg når jeg innreder barnerom både som stylist, og her hjemme. Etter min mening skal ikke barnerom være et rom på utstilling, det skal inspirere til lek og gjerne spille på humor.  Om dere vil lese mer om mine innrednings-tips i forhold til barnerom kan dere lese om det her. Det er fra en artikkel som var i Aftenposten, og forskjellige andre lokalaviser rundt om i landet.

IMG-1208

Håper dere har hatt en gøyal start på uka, og at dere får en fin uke videre!

// Jannicke.

LagreLagre

6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page