top of page

Skap harmoni på hjemmekontoret

#i samarbeid med Ark Bokhandel

Jeg fikk et skikkelig drømmeoppdrag for en liten tid tilbake. Jeg skulle style en ny serie kontorrekvisita for Ark  i vårt hjem, og Esben skulle ta bildene. Jeg elsker jo alt som har med kontorrekvisita å gjøre, og det er blant annet få ting som gjør meg så glad som en ny notatbok, og orden i kontorsakene mine. Det var også utrolig gøy, og lekende lett når det er så mye fint som er helt i tråd med min visuelle stil. Dessuten liker jeg å jobbe sammen med Esben. Han skjønner alltid hva jeg vil med stylingene  mine, og vi er som regel alltid enige om den visuelle historien vi ønsker å fortelle.

ark_bokhandel_kontor_høsten_2018-6603-1_red

Make today count!


Vi alle er kreative, uansett om vi tror det eller ei.

For at kreativiteten skal få et fritt spillerom, og for at jeg skal få effektive dager på hjemmekontoret er jeg avhengig av harmoni og orden. For meg er dette nøkkelen til gode og effektive dager!

Nå har Ark kommet med en ny kontorserie som jeg virkelig falt helt pladask for – og som nettopp gjør at jeg får orden og harmoni på kontorplassen. Jeg liker så godt den lune fargepaletten, miksen av mønster, glitter og gulldetaljene passer også veldig godt inn hos oss. Jeg er så glad i lekenheten på elementene og det inspirerer i hvert fall min kreativitet.

Dere som følger bloggen min vet jo kanskje at jeg samarbeider med Nordsjø, og har laget flere farger i samarbeid med de. Nå er det ikke lenge siden årets farge ble lansert, og jeg må si at hele paletten til Ark sin nye serie er i tråd med fargetrendene. Det er en lekenhet og positivitet som gir en mer lun atmosfære på hjemmekontoret.

ark_bokhandel_kontor_høsten_2018-6579-1_red

Harmoni – Et sted der du kan tenke i fred.


Jeg elsker notatbøker, og har alltid en notatbok med meg. Jeg bruker så og si aldri å notere på mac eller telefon, jeg noterer alt i notatbøker. Alt fra lister, arbeidsoppgaver, møtereferater til kreative krumspring. Jeg må ha en i veska, en på nattbordet, og en på kontorplassen. Så jeg liker at utvalget er stort i denne verden, og at disse notatbøkene til Ark er alle ulike, men har en harmonerende palett.

De inspirerer meg til å skrive.

ark_bokhandel_kontor_høsten_2018-6456-1_red

Alt har en start!


Høsten er jo min absolutte favoritt årstid!

Nydelige farger, frisk og klar høstluft, en lunere stemning inne. For meg er høsten en ny start – og spesielt med tanke på kontorsaker! Jeg er i hvert fall alltid klar for nye prosjekter og det å utfolde nye ideer etter en lang sommer. Så orden og inspirasjon i kontorsakene må til for å få flyten. Disse praktiske boksene på bildet under hjelper meg å få orden. Ikke bare får jeg orden på kontorsakene, men de er også flotte å se på. Ulik miks av mønster og farger gjør at de blir en del av interiøret og ikke kun et praktisk element.

spisebord_kontor_ark-7300-1

Tidløst og elegant.


Nå kan jeg tipse dere om en konkurranse også som avsluttes 24. oktober 2018, der dere kan vinne en av de fine notatbøkene. Du kan delta på Ark sin Facebook og Instagram side, så dobler du sjansen også 🙂

spisebord_kontor_ark-7287-1

Aloha – Skap en god atmosfære for kreativitet.


Ha en god høst videre, og husk at alle ideer er verdt å notere!

// Jannicke.

10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page