top of page

Lykkerus

Jeg har i lang tid hatt lyst til å innrede soverommet vårt med kjære minner. Vi elsker å fotografere, og for meg er det ekstremt mange følelser i et godt bilde. En foto-vegg med kjære minner gir meg faktisk en  lykkerus!

framkalla_soverom_blogginnlegg_mai2018-9388-1_red_3_20x30cm-2

Jeg elsker å våkne opp her!


For meg klarer Framkalla å forlenge min kjærlighet til foto. De gjør det enkelt med en app og viktigst av alt for meg leverer de print og innramming av ypperste kvalitet. De har nå også lansert nye rammer i flere størrelser, med skikkelig glass, slik alle gode bilder fortjener. Jeg har jobbet mange år som fotoprinter i profflabb som det blir kalt, og er derfor ekstremt nøye på bildekvaliteten. Nå kan du laste ned høyoppløslige bilder fra Dropbox i appen til Framkalla, så kvaliteten blir den ypperste. Leveringen går også veldig raskt, så alle med liten tid rekker å forevige minnene sine på en god måte.

framkalla-soverom-blogginnlegg-mai2018-9406-1-20x30cm

Minner.


For meg er soverommet vårt virkelig en av mine favorittrom. Det er virkelig fantastisk å våkne med sola, ta for lamellene og se solen skinne på sjøen. Rommet har den roen jeg mener et soverom trenger, men rommet fikk litt mer personlighet med disse minnene på veggen. Vi valgte hvite rammer med hvit passepartout noe jeg synes ble veldig fint til fargen Aimforhappiness green som vi har på soverommet.

framkalla-soverom-blogginnlegg-mai2018-9393-20x30cm-2

På veggen mot utsikten henger en av mine favorittbilder av jentene våre.


Håper dere har en fin søndagskveld, og får en god uke! 

// Jannicke.

12 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page