top of page

Pale pink

#delvis sponset Jeg har som jeg har skrevet mange ganger tidligere alltid vært glad i farger i interiøret. Jeg synes det gir hjemmet en sjel, og ikke minst setter det stemningen i rommet. Når folk kommer på besøk, og sier det er god stemning her er det som musikk i mine ører.

Noe som kanskje ikke gir så god stemningen er den store og sorte firkanten, nemlig tv-en. Vi har tidligere hatt den i en tvstue, men det er noe med det å kunne slenge seg ned i stua med hele familien, fyr i peisen og en god film på tven, og da er det ekstra greit å ha den i stua. Så jeg har prøvd å integrere den så godt som mulig, og ta vekk fokuset fra den.

Jeg ble veldig fornøyd med løsningen vi havnet på tilslutt. Hyllen er fra Blomingville  og funker fint som et blikkfang, og øynene trekkes dit når tv’en ikke står på. Liker også godt at formen er så organisk med ulike størrelser på boksene. For meg som er så glad i å lage ulike stilleben, er det veldig fint med en slik hylle. Det er enkelt å forandre den med å putte ulike elementer i den. De skjønne rosa fuglene som dere ser til høyre i bildet er fra Normann Copenhagen, og er kjøpt hos Nordiske Hjem. Den vakre trerammen er kjøpt hos Vitra. Her skal jeg bytte ut blomster og blader etter sesongene. Tvbenken er fra Ikea, men med fronter, ben og håndtak fra Superfront. Det jeg kanskje liker aller best med konseptet til Superfront er at kunden får en god del valgmuligheter som gjør at du har muligheten til å få frem din egne unike stil i møbelet. Jeg synes selv at møbelet ble ekstra fint med den rosa overflaten. Hva synes dere?

IMG_2628.JPG

Bildet på tv-skjermen er “Man on a mission in a pink world” er fra vår nettbutikk aimforart. Her kan dere se bildet bedre. Dette bildet er i en serie på to, og det andre bildet i denne serien kan dere se her.

Ha en god uke videre!

// Jannicke.

7 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page