top of page

Farger med sjel

På tirsdag var jeg lanseringen av Nordsjø sin nye farge. Eventet ble holdt i Anette Julie Qvist/@anetteogenglene  sin fantastiske leilighet på Majorstua. Hun leier hjemmet sitt ut til eventer, og for et fantastisk sted å leie. Høyt under taket, store vinduer, stukkatur i taket, historiske fliser og for anledning hadde det også blitt malt en kontrastvegg i den nydeligste farge, nemlig fargen heartwood. Jeg er glad i farger, og denne fargen viste seg å være fargen jeg har ventet på til vår inngang.

gang_nordsjø_farge_sept_2017-2132_red_20x30cm

Nordsjø sin designsjef Per Nimer holdt et inspirerende foredrag. Han beskrev den nye fargen som kompleks og personlig, og det er nok derfor jeg liker den så godt. Jeg elsker den rosa undertonen i den, men synes den ikke blir for sart med de brune – og lilla undertonene. Denne fargen er også magisk til en av mine favorittfarger, nemlig blå, og aller helst aimforhappiness blue. Noe av det som fanget meg mest fra foredraget til Nimer var når han snakket om naturmaterialer, empati og at følelser ikke kan kjøpes. Det er nettopp det, farger bringer frem følelser. Fargen heartwood passer som han sa til mange farger, og hvordan du kombinerer den med andre farger gjør den interessant.

Jeg ønsket en ny farge i gangen, en farge som ønsket gjester velkommen, men også ga oss som familie en ro når vi kommer hjem etter en lang dag. Vi har Ulfven sin historiske fliser i gangen, de gir rommet sjel, men de er også ganske så forsiktige i sine gråtoner. Ellers er gangen hvit, bortsett fra knaggeopphenget til Eames, som jeg alltid har elsket med alle sine lekne farger. Så jeg visste at den nye fargen ville bli lekker til de historiske flisene, men også ville passe til alle fargene til “hang it all” fra Eames. Hva synes dere? Ble det ikke fint, vi er i hvert fall kjempe fornøyde!

IMG_6168

Velkommen til oss. Innenfor gangen ser dere litt av Embla sitt rom, og sengen fra @minikids passet veldig fint til Heart wood.


gang_nordsjø_farge_sept_2017-2142_red_20x30cm

Fargen som passer til alt!


// Jeg får stadig nye oppdrag med fargesetting, og jeg virkelig elsker de oppdragene. Så ikke nøl med å ta kontakt, jeg hjelper deg gjerne. Og jeg sier som Per Nimer; “si meg følelsen du ønsker i ditt hjem/rommet, så skal jeg hjelpe deg og bringe den frem.”//

Ha en god søndag videre! // Jannicke.

12 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page