top of page

Fotokunst i hjemmet

Når jeg styler et hjem leter jeg alltid etter den perfekte stemningen. Og for å finne den rette stemningen har fotografier alltid vært en viktig del av stylingen for min del. Noen snoker i bokhyllene, i skapene og liknende når de besøker et nytt hjem, jeg trekkes alltid mot bildene.

Bilder er så personlig – de forteller alle små historier om de som bor der.

Som mange vet har vi en nettbutikk for fotokunst, Aimforart. Ideen bak Aimforart er å skape kunst som treffer det personlige og gir en stemning. Det skal ikke være masseproduksjon, og det skal  være tilpasset ditt hjem. Forelsker du deg i et bilde, men om formatet ikke passer der du ønsker å henge bilder, så er det bare å sende oss en mail, og vi vil ta oss av det. Vi har allerede mange størrelser og materialer i nettbutikken, men alt er mulig. Ønsker du det printet på glass for eksempel? Vi fikser det!

Det er viktig for oss at kunsten blir en del av interiøret! 

Aimforart.com har nå så vidt begynt et samarbeidet med en veldig spennende aktør. Alle detaljer er ikke klare ennå, og det jobbes nå med at dere skal få et veldig godt produkt i 2018, et Aimforart-Framkalla produkt.

Soverom_aimforart_framkalla-5045-2_catacomb_man_on_a_mission_red_20x30cm

For de som ikke har hørt om Framkalla ennå, anbefaler jeg der å ta titt her! Første gang jeg snakket med Nino, som står bak appen Framkalla, skjønte jeg fort at vi hadde en felles kjærlighet til foto, og idéen om at det skulle være enkelt for alle å bestille og dekorere hjemmet sitt med fotokunst. Det liker vi! Jeg gleder meg til å fortelle dere mer om samarbeidet når det trer skikkelig i kraft.

Jeg vet også at Framkalla kommer med større utvalg av rammer, og premium produkter med ekstra høy kvalitet på både rammer og glass. Det vet jeg kunder setter pris på.

Når du først skal smykke hjemmet ditt med kunst, ønsker man jo at utførelsen skal være noe for seg selv.

I helgen har vi smykket hjemmet vårt med litt ny kunst, ble det ikke fint?

IMG_7587
IMG_7552

Alle bildene er printet og rammet inn gjennom Framkalla. Vi er så fornøyde med kvaliteten, og hvor godt bildene kommer frem.

Ønsker du et bilde fra Aimforart innrammet og printet gjennom Framkalla? Ta kontakt med en melding på Aimforart sin Instagram side, eller send oss en mail på post@aimforart.com – Vi hjelper deg gjerne, så du får det akkurat sånn du vil!

God søndagskveld!

//Jannicke.

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page