top of page

Granola for my tummy


Granola med rørte rips

Granola med rørte rips


Etter å ha postet bilder av min hjemmelagde granola på instagram har jeg fått spørsmål om oppskrift. Så jeg tenkte at skulle dele den med dere. Jeg må ta en del hensyn matveien. Jeg kan blant annet ikke spise sukker, fruktose, laktose eller gluten, så er min granola helt uten dette, men det tilpasser dere selvsagt etter hva dere liker og ønsker.

Happy tummy Granola:

2 dl valnøtter

2 dl paranøtter

3 dl glutenfri havregryn

1 dl sesamfrø

1 dl gresskarfrø

0,5 dl linfrø

Ca 30 gr smør, bruk gjerne et ekte smør av kvernet fløte (laktose fri)

3 store ss yacon sirup

Litt himmalaya salt, kanskje 1 ts

1dl økologisk tranbær juice. (Det er mange som bruker eplejuice, men epler inneholder mye fruktose, så jeg bruker heller litt tranbær)

2 ss cocosa

Smelt smør og rør alt sammen, før du heller alt over nøtteblandingen. Rør godt. Spre så alt over en langpanne med bakepapir, stek totalt i 40min på 180 grader. Snu/rør i blandingen ca hver 10 minutt, så du er sikker at alt blir jevnt stekt, og ikke noe blir svidd.

Lykke Til!


Nyt!

Nyt!


1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page