top of page

Vi bor oss inn

Tenkte å dele noen flere bilder med dere om hvordan det blir her i huset vårt. En ting som er helt sikkert, er at jeg kommer til å huske denne prosessen så godt! Både på vondt og godt. De siste ukene har vært skikkelig stressende, utmattende og flere ganger så har jeg ønsket å booke inn på et luksuriøst spa, og bare hvile og ta det helt med ro til babyen kommer. Men det er litt gøy å tenke tilbake på også, alt som faktisk skjedde på en gang denne sommeren. Og nå er jeg jo også bare noen få dager unna termin, så jeg gleder meg ekstremt til å nyte noen deilige permisjonsdager med minstefrøkna i huset vårt!

De som følger meg vet at jeg ønsket meg en vakker utsikt fra kjøkkenet. Jeg er glad i å lage mat, spesielt middager, og teste frem nye smoothier blant annet, og å tilbringe tid på kjøkkenet blir ekstra fint når du er så nærme sjøen at du kan høre båtene, og å se på seilbåtene seile forbi kjøkkenvinduet.

unnamed-37

Min kjøkkendrøm.


Badene har jeg snappet (Aimforhappiness) tidligere, men de som ikke har sett de, her er et par bilder av badene. Hva synes dere?

unnamed-35
unnamed-34

Jeg skal vise flere og bedre bilder av badene siden, men det får bli etter at frøkna er fødd. Akkurat nå orker jeg ikke å ordne så mye mer på badene, nå bruker jeg bare badekaret minst en gang daglig. Det er så deilig med et skikkelig dypt og langt badekar.

Har dere noen spørsmål om materialvalg eller liknende er det selvsagt bare å spørre i kommentarfeltet!

// Ha en nydelig kveld videre.

Jannicke.

14 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page