top of page

My floral affair

Våren er min absolutte favorittårstid.

iittala_blomster_vaser_blogg_bilder_april_2018-9071-3_red_20x30cm-2

Ruutu – Iittala


Våren er ekstra magisk, for en som er så glad i farger som meg selv, er det helt nydelig at det sakte men sikkert blir mer fargerikt i naturen. Fra de kalde og monotone fargene på vinteren, så vekker våren omgivelsene til liv med sine etterlengtede farger.

Det er som en vakker symfoni, der blomstrene har hver sin vakre tone.

Endelig så bugner blomsterbutikkene over av vakre blomster, og da blir det mer å leke med for meg som er så glad i å bruke blomster i mine stylinger. Jeg blir alltid så inspirert i blomsterbutikkene av forskjellige mønster, teksturer og farger, det samme blir jeg av å gå turer i naturen. Siden jeg ikke finner disse blomstene ute i naturen akkurat nå så ønsket jeg å lage en vårlig følelse inne. De vakre Ruutu vasene fra IIttala er helt fantastisk fine til å vise frem hele formen til blomsten. Vasene er bredere på midten så de er fine til både en enkel blomst, samtidig som at de også er vakre til de villere og større blomsterbukettene.

Jeg elsker å ha en vase med blomstrer på nattbordet. De gir meg en friskhet til å starte dagen, og noe vakkert å se på før jeg lukker øynene. Jeg synes disse nydelige klokkeblomstene kommer til sin rett i den nydelige vasen, og popper nesten litt ut av bildet inntil den grønne veggen.

iittala_blomster_vaser_blogg_bilder_april_2018-9013-1_red_20x30cm-2

God morgen – God natt!


Alltid når jeg styler her hjemme og på oppdrag ønsker jeg at hvert bilde, hvert enkelt stilleben, alle rommene, og de ulike hjemmene skal vise en historie, en personlighet og en stemning. Disse tre tingene er viktige for meg i alt jeg gjør. De tre tingene henger jo også fint sammen! Du får ikke mye stemning uten litt personlighet, og du får ikke fortalt en historie uten stemning og følelse.

iittala_blomster_vaser_blogg_bilder_april_2018-9047-1_red_20x30cm

Personlighet – historie – stemning.


Vi alle er forskjellige, og jeg setter stor pris på forskjellene. Slik hver blomst er unik. 

Likefullt er det uforståelig for meg å ikke like blomster. På samme måte som jeg ikke klarer å forstå helt de som ikke blir grepet av musikk. En annen ting som er ubegripelig for meg er at ikke alle elsker bær, enten det er en stor bolle med jordbær og fløte, eller ville bringebær, blåbær fra de norske skoger.

Det er vel alle disse små detaljene og forskjellene som til slutt skaper din personlighet, viser hvilke verdier du har, er med på å påvirke stemningene du skaper rundt deg, og som til slutt vil bli en del av din historie. Akkurat som de elementene du velger å fylle omgivelsene og livet ditt med. Dette er jo også noe som endrer seg hele tiden, slik blomstenes korte liv gir rom til nye stemninger og historier.

iittala_blomster_vaser_blogg_bilder_april_2018-9066-2_red_20x30cm

Ha en strålende og blomstrende uke!


// Jannicke.

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page