top of page

Tropical Dreaming

#delvis sponset

Det er vel ikke bare jeg som drømmer om sol og varme nå? Vanligvis er jeg faktisk veldig glad i snø og vinter, og en tur på langrenn er en av mine favoritter. Jeg føler meg alltid som et bedre og mer harmonisk menneske etter en skitur. Men nå som jeg er gravid med konstant kvalme/ubehag og en lei influensa som jeg sliter med å bli kvitt, så blir det mye innetid foran peisen. Da er det godt med tropiske og friske smoothier, som er proppet med c-vitaminer og annet godt.

Jeg tenkte også at jeg kunne ta dere med litt i mitt kosthold gjennom graviditeten. Ikke at jeg er noen ekspert på feltet, men jeg har jo gjort en del erfaringer i forhold til supermat og kosthold. Når jeg gikk gravid med Stella så tok jeg en pause fra mine Supernature produkter, da jeg var mer usikker på hva som var bra under graviditeten. Nå kan jeg mer, og er flinkere generelt å lytte til kroppen. Jeg har kuttet ut de mest rensende produktene (for nå), men beholdt blant annet lecithin og ricebran.  Lecithin kan fremme melkeproduksjonen, og kan også forhindre brystbetennelse. Så dette skal jeg fortsette å ta når babyen kommer til verden. Jeg er også konstant trøtt, og min redning er Ricebran som reduserer tretthet og utmattelse. Jeg lagde også denne smoothien i dag på grunn av mine “cravings”, og jeg tror det er viktig å lytte til de. Den er proppet med ananas, mango, sitron og appelsiner og dette oppsummerer det jeg har mest lyst på om dagen, nemlig friske og litt syrlige ting. Jeg har proppet i meg appelsiner, og mannen i huset har sørget for at vi minst har tre nett med økologiske kalde appelsiner i kjøleskapet til en hver tid.

Denne smoothien tilfredstilte alle mine krav og ble skikkelig frisk, kremete og god. Test den ut da vel, og kom gjerne med tilbakemeldinger.


Sol smoothie

Sol smoothie


Tropical Dreaming

– Saften fra to økologiske appelsiner, ca 2 dl. – 2 små økologiske bananer. – 1/2 mango – Juicen fra 1/3 økologisk sitron. – 1 stor kopp med frossen ananas. Smak det gjerne til. – 1 stor kopp med frossen papaya. – 4 toppet ss med gresk yoghurt – 2 ss Supernature Lecithin 2 ss Supernature Rice bran


// Jannicke

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page