top of page

Fliser

I dag bestemte vi endelig flisene vi skal ha i entreen i nyhuset. Det er så mange valg som skal tas, så det er deilig med alle valg som blir gjort. Jeg elsker blå, og disse flisene fra Ulfven ble jeg forelsket i med engang jeg så de. De er så vakre. Og de kommer til å bli så fine med de andre gulvene vi skal ha i den etasjen! Det blir jo som jeg har nevnt tidligere på bloggen betonggulv som går fint med det gråe i flisene, og det hvite blir tatt igjen på gulvet til Stella som mest sannsynlig blir vinylgulv med sirkler. Ønsker mye farger på barnerom, det skal jo inspirere til lek og kreativitet etter min mening, så jeg tror gulvet blir en fin kontrast til de andre fargene i barnerommet. Men altså på bildet under ser dere flisene som vi skal ha i entreen og gangen.


Flisene "Marrakech" til gangen.

Flisene “Marrakech” til gangen.


Denne uken så hadde vi også et planleggingsmøte med en interiørdesigner i IEC-hus. Det er en ny satsing de har startet med, slik at kundene deres får best mulig oppfølging under hele prosessen og med alle valg som skal tas. Og for en lykke det er! Det var så godt å få diskutert og få hennes forslag, og det ga oss virkelig en trygghet i at det blir som vi ønsker. Hun hjelper meg å huske på alt, og hvor bra er ikke det.

Det er jo så mange fine fliser nå, og på bildet under er det fliser fra TineK kjøpt hos Bolina. Synes de er fine på bordet, langs vegger, og til forskjellige stilleben.


TineK fliser

TineK fliser


Forresten, hils på Zula! Vår kjære søte katteunge. Hun har ikke vært presentert på bloggen før, og det går jo ikke. Det er hun får skjønn til. Hun har også en vakker flis på bordet foran seg. Så får dere sett den også.


Zula

Zula


Ha en fin fredagskveld!

// Jannicke

9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page