top of page

Små skritt mot husdrømmen

Nå nærmer vi oss innflytting til nyhuset med stormskritt, og nå er det virkelig mye som skjer på tomta. Egentlig har jeg lyst til å sitte på takterrassen hele dagen med en kopp kaffe, og følge med på alle endringene som skjer i huset, men det har jeg hverken mulighet eller tid til, men da er det ekstra gøy å komme på tomta og se de store forandringene som har skjedd mens vi ikke har vært der.

Denne uken skal kjøkkenet monteres, gulv legges og tomten skal planeres mer. Det er jo faktisk bare litt over tre uker til innflyttingen. Det er helt sprøtt!

Esben var på tomta i går og tok i mot kjøkkenet, og knipset samtidig dette bildet under.

unnamed-26

Her ser dere utsikten vi gleder oss veldig til!


unnamed-8

Snap: Aimforhappiness


IMG_0921

Her ser dere den ene terrassen som vi får ut fra stue/kjøkken.


Vi har gjort litt endringer på tomta/huset, og vi får nå en mini-takterrasse over boden vår. Der kommer vi til å sitte ganske i ly, så jeg tror den blir flittig brukt selv om den er liten. Det blir uansett fint at vi får så mange uteområder. Terrasser på begge sider, platting hele veien rundt huset, og en ekstra stor platting utenfor fotostudio, også så klart takterrassen da. Det var en av våre største ønsker, og få gode uteområder. Når vi først bor i Norge så har vi lyst til å nyte våren og sommeren vi har, og kanskje litt av høsten på gode uteområder på tomta.

Noe annet jeg gleder meg veldig til, men som jeg vet kommer til å ta tid er uteområdene. Jeg regner jo med at det ikke blir så mye vi får gjort i år, men neste vår setter vi gang for fult. Nå ønsker jeg mest å få noen peoner i jorden, og en del krukker rundt på terrassene, så får vi ta litt etter litt.

unnamed-30

Vi flytter jo fra kveldsolen til morgensol, men vi ble veldig glade når Esben var på tomta i går, og vi fortsatt hadde sol på takterrassen klokken åtte på kvelden.


På neste blogginnlegg om huset tenkte jeg å ta dere med inn å vise alle valgene vi har gjort inne. Jeg er superspent!

// Jannicke

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page