top of page

Kjøkken til nyhuset

Å tegne kjøkken var ikke så lett. Men jeg tror vi blir fornøyde med det vi har kommet fram til så langt. Vi ønsket oss et luftig og lyst kjøkken, gjerne med masse vinduslys. Vi endte tilslutt på et kjøkken fra Ikea, men med fronter og håndtak fra freshe superfront.no – de har så mye fint! Vi har valgt kun to overskap, og har heller tenkt å sette inn åpne fine hyller. Vi får også en kjøkkenøy, og et stort vindu over kjøkkenbenken med utsikt mot sjøen. Jeg husker jeg delte et bilde på Instagram med mitt drømmekjøkken, og det bildet har vært med meg når vi nå har planlagt kjøkkenet. Og da var det spesielt det at du så naturen fra kjøkkenet jeg falt for. Gleder meg til å stå i morgenkåpen i helgene og lage frokost ved kjøkkenbenken, med utsikt og bare åpen natur så langt øye kan se. En drøm!


Mitt inspirasjonbilde

Mitt inspirasjonbilde



unnamed-4

Bildet over er et annet inspirasjonsbilde jeg har hatt i bakhodet når vi har bestemt oss for vår kjøkkenløsning. Jeg har lyst til å male/spraye en bølgeblikk som ligger på tomta, og feste under/ved bena på kjøkkenøyen. Jeg liker at det er litt industrielt, og tenker at det kan bryte fint med det hvite kjøkkenet vi skal ha. Lyst til å se frontene vi har valgt fra Superfront? Det var så vanskelig å velge for de har så mye fint, men vi klarte tilslutt å ta et valg. Så her er valgene våres:


'Illusion' henter fronten vi har valgt.

‘Illusion’ heter fronten vi har valgt.



Skjermbilde 2015-11-26 kl. 17.59.19

Vi har valgt skinn og kobber detaljer på håndtakene. Og ja jeg vet at mange mener at kobber er en kortvarig trend, men jeg tror ikke vi blir lei. Jeg syntes det er spesielt vakkert mot hvitt og med naturmateriale som skinn.

Gleder meg til å dele mer kjøkkenbilder med dere når kjøkkenet skal settes opp!

Ha en fin kveld videre,

// Jannicke

16 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page