top of page

Hug • Rise • Shine


✫


Får jeg noen gang nok lamper? Lampen fra Bxxlght, kjøpt hos NordiskeHjem falt jeg for med engang jeg så den. For en typografi nerd som meg selv, som i tillegg er over gjennomsnittet glad i ord, var denne lampen helt perfekt til vårt hjem. Gleder meg også veldig til at det skal bli litt varmere så jeg kan sette appelsintreet mitt på terrassen, og håpe at det kommer noen små appelsiner.


✫


Stor lykke var det også når jeg fant peoner i blomsterbutikken igjen. De er så vakre, og er absolutt en av mine favoritt blomster.


✫


Vi har fått printet oss en ny plakat fra Framkalla, og vi er så fornøyde. En plakat i størrelse 50x70cm med mange herlige minner. Framkalla er en app som man kan laste ned på itunes, og i appen bestemmer du selv om du for eksempel vil laste ned bildene rett fra instagram eller bildebilioteket på telefonen din. Veldig enklet og greit, og en fin mulighet til å få printet ut en del av bildene dine.

Ha en fortsatt flott uke!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page