top of page

Pynt med planter

Nib har nok en kreativ konkurranse gående, og desember utfordringen er “pynt med planter”. Jeg er jo ekstremt glad i planter og blomster, jul og kreative utfordringer, så her måtte jeg bli med.


Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset


Jeg er veldig glad i furukvister, og synes selv at det er veldig fint å pynte med. Jeg synes de er vakre i et enkelt norgesglass gjerne med gulldetaljer rundt, men at grenen får stå alene.


Processed with VSCOcam with f2 preset

Svibler er og en favoritt! De lukter himmelsk og er vakre å se på, og er veldig jul for meg. Jeg synes det er ekstra fint at løkene til sviblene synes, og derfor liker jeg heller å bruke litt sarte/rene elementer rundt blomstene.


unnamed-9

Svibler, olivengren, nelliker og papirstjerner. Detaljer med gull, sølv og bronsje.


Det siste bildet jeg ønsker å vise er hvordan vi har innredet tv-stuen. På tavleveggen under skråtaket har vi nå hvite skinn liggende for å illustrere snø. Disse er også fine å sitte på når frøkna og vennene hennes ser på barnetv. Sammen har vi også dekorert veggen med juleord og hilsninger. Jeg har kjøpt noen grener som jeg har spraylakket hvite som står inntil den sorte veggen, for å illustrere vinterveggen ytterligere. Her er det veldig koselig å se årets julekalender som for vår del er Skomakergata.

Ønsker dere alle en fortsatt god førjulstid!

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page