top of page

Hodet over vannet

Tenkte jeg skulle dele litt bilder med dere fra huset nå som vi sakte men sikkert begynner å få hodet over vannet. Ganske langt unna av å ha kontroll ennå, men det nærmer seg.

En av stedene jeg stortrives i nyhuset er som jeg har nevnt før, kjøkkenet. Det er ikke så stort, men det er godt med gulvplass, så vi slipper å stå oppå hverandre når vi alle lager mat sammen. Jeg er også veldig fornøyd med flisene fra Fliskekompaniet som vi har på en vegg over komfyren. Vi har heller ingen overskap, men noen åpne hyller, som dere også ser litt av på bildet under.

unnamed-11.jpg

Pastell


Jeg er glad i farger! Både Esben og jeg blir inspirert av farger rundt oss, og jeg har tro på at det spirer til kreativitet, noe som er viktig for oss. På bildene under ser dere kontrastveggen vi har i stua, den heter st.paul og er fra Jotun.

unnamed-33

Kontorplassen min


unnamed-4

St.paul


unnamed-12

Knalle farger og grafiske mønstre


Det jeg liker så godt med fargen er at det er litt grønt og grått i den blå fargen, og at fargen forandrer seg etter lyset. Det nederste bildet er tatt på kvelden, og på bildet over kommer det deilig sollys inn på veggen.

unnamed-19

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook for mer hyppige oppdateringer. Du finner meg på Aimforhappiness i alle kanaler.

// Jannicke.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page