top of page

Sharing is caring

Er du på snapchat? Jeg har i dag delt min favoritt smoothie med dere som følger meg på snap. Bringebær og papaya smoothie er fantastisk godt, og ikke minst veldig sunt. Jeg har nesten alltid hatt problemer med magen, og noe av det som får den i vater igjen er denne smoothien. Tenkte jeg skulle dele denne herligheten med dere også her på bloggen, så håper jeg dere tester den ut og kom gjerne med tilbakemeldinger.


☆

☆ snap: aimforhappiness


Papaya og bringebær smoothie

– 250 ml kokosmelk 1 liten laktosefri vanilje yoghurt – 3 store ss med gresk yoghurt – 1/2 presset økologisk sitron – 2 ss supernature lecithin – 1 ss supernature erteprotein – 1 ts rå vaniljepulver – 1 ts nype pulver – 1 liten økologisk banan – to tykke skiver med papaya – ca 5 store frossene jordbær – En halv kurv med frossene bringebær

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page