top of page

Smoothie Movie


Her kommer min aller første smoothie video. Håper dere liker den! For meg gav dette i hvert fall mersmak. Jeg tenker at det kan være en ny og fin måte å kommunisere på til dere som er innom bloggen min, og kanskje gjøre det litt enklere for dere å se hvor lett det er å lage næringsrike og gode smoothier.

Nå som jeg er gravid er det ekstra viktig for meg at kroppen får i seg det den trenger. Nå er jeg i siste trimester og jeg merker at kroppen trenger mer, men det er også ekstra viktig at jeg faktisk får i meg bra mat. Jeg tåler jo ikke laktose og for mye gluten gjør magen min kranglete. De siste dagene har jeg glemt å ta skikkelig hensyn til det, og i natt lå jeg våken med magekramper. Så nå skal jeg lage meg smoothien jeg viser i videoen, og ikke minst bli enda nøyere med å spise hyppige måltider av hva jeg faktisk tåler.

unnamed-7

I videoen bruker jeg både bringebærene og papayaen frossent. Men jeg pleier å kjøpe store papayaer, og da er det greit å dele de opp og fryse de i porsjoner slik at jeg har det til smoothier i lang tid framover.

// Jannicke

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page